Page 20 - Guia 2000
P. 20

20   serveis

                                        Bones
                                         Festes                       SNAKS

                                                               Philopizza / Festucs amb témpora
                                                                      TAPES
                                                                 Dau de tonyina de l’Ametlla
                                                                  Dau de salmó Noruec
                                                                   Anxova de l’Escala
                                                                      PLATS
                                                                    Crema de ceps
                                                               Amanida de llamàntol amb cítrics
                                                               Cap roig de roca amb la seva essència
                                                                  Cabrit a les fines herbes
                                                                     POSTRES
                                                                    Postres 2023
                                                                     CELLER
                                                            Vi blanc  ·  Miranda d’Espiells / 2021 / D.O. Penedès
                                                         Vi negre  ·  Vilosell / Tomàs Cusiné / 2018 / D.O. Castell del Segre
                                                          Cava  ·  Reserva de la família Brut Nature / Juvé & Camps
                                                            Grup Vichy Català, cafè i assortit selecte de licors
                                                         Els dotze grans de raïm de la felicitat  i  Cofre de les sorpreses
                                                          Música en viu amenitzat per l’Orquestra Acuario Quartet
                                                             i després  DJ amb música dels 80, 90 i actual
                                                               Inclòs consumicions durant el ball
                                                                 RESSOPÓ A LA MATINADA
                                                        Bufet de coques variades, pernil ibèric, formatge, embotits ibèrics,
                                                        pa de vidre amb tomàquet, bufet de fruites i xurros amb xocolata.
                                                              PREU PER PERSONA :  130 €
                                                     ENTRADA A PARTIR DE LA 1 h  ·  RESSOPÓ + FESTA  ·  PREU PER PERSONA:  50 €
                                                         MENÚ INFANTIL AMB SALA DE JOCS  ·  PREU PER NEN/A:  50 €
                                                     Dia límit per fer reserva:  27 de desembre  ·  Mitjançant metàl·lic o tranferència
                                                                 EL PREU ÉS AMB IVA INCLÒS




                                                                    Bones
                                                                     Festes
































       GUIA 2000
   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25